Baumit

Ideje budućnosti.

 • Baumit Duplex...

  Baumit Duplex...

  Proleće je pravo vreme za uređenje fasada! Kako poboljšati postojeću toplotnu izolaciju? Najbolji izbor je Baumit Duplex. Nekadašnjih 5 cm stiropora više nije dovoljno, ali ne treba ih skidati. Jednostavnom nadograditi uz Baumit Duplex, postojeći sloj stiropra je i dalje tu, a ukupna izolacija je poboljšana. Izbor novog završnog sloja u jedinstvenoj kombinaciji boje i strukture – i fasada će zablistati novim sjajem. Posebna vrednost je svakako poboljšana toplotna izolacija čime će troškovi za grejanje biti znatno redukovani. Investicija u fasadu je najisplativija, jer oko 35% gubitaka nastaje upravo kroz zidove. Izolacijom se troškovi redukuju, a boravak u stambenom prostoru postaje ugodan i poželjan.

  Baumit Duplex...
 • COOL tehnologija

  COOL tehnologija

  Kod izbora nijansi završnog sloja na termoizolacionim sistemima postoji ograničenje obzirom na refleksiju nijanse i granulaciju završnog sloja. Refleksija mora biti HBW≥25, a granulacija min.1,5 mm. Pretamna nijansa na ETICS sistemu izaziva pregrejavanje, koje može izazvati nastanak pukotina.Do sada su tamne nijanse bile primenjive na ETICS sistemima isključivo na malim površinama. A malom površinom smatra se svaka površina <5m2, dakle intenzivna, tamna nijansa mogla se primeniti isključivo na površinama veličine 3-4 m2. Ali razvojem tehnologija granice se pomeraju...

  COOL tehnologija
 • Baumit Life Challenge

  Baumit Life Challenge

  Ko ima najlepše fasade u Evropi? Izbor najboljih Baumit projekata za 2014/2015 godinu

  Baumit Life Challenge
 • Baumit  na Bau 2017 u Minhenu

  Baumit  na Bau 2017 u Minhenu

  Baumit je i ove godine predstavio svoje proizvode na izuzetno upečatljivom štandu. Baumit Serbia je sa svojim poslovnim partnerima obišao sajam u Minhenu.

  Baumit  na Bau 2017 u Minhenu